Ryd downloadhistorik

Hver gang du downloader en fil, registreres det i downloadhistorikken, og kan være med til at gøre Google Chrome langsom. Hvis du vil rydde hele historikken, markerer du Ryd downloadhistorik i billedet herover.

Du kan åbne historikken ved at trykke Ctrl+J, og i det billde der vises, kan man vælge, at slette filer fra historikken enkeltvis. Filerne du har downloadet bliver ikke berørt.

Slet cookies og andre website- og plugindata
Cokkies er små filer, som nogle websider lægger på din computer, til at huske dine indstillinger på siden, f.eks. passwords og lignende. Det er muligt at lave tilpasninger og slette cookies manuelt ved at klikke på Tilpas knappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold.
Cachelagerede billeder og filer

I din cache gemmes informationer, om sider du tidligere har besøgt. Det har den fordel, at siderne loader hurtigere, når du besøger dem igen. Af og til sker det, at der opstår problemer med at tilgå hjemmesider, eller forskellige funktioner på siderne melder fejl. I disse tilfælde vil det være en god idé at slette sin cache.

Ryd gemte adgangskoder
Som navnet antyder, fjernes alle gemte adgangskoder fra Chrome. Hvis du ikke er så god til at huske dine adgangskoder, skal du naturligvis være ret påpasselig med at rydde op her. Du kan også administrere de gemte adgangskoder ved at klikke på Tilpas knappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Administrer gemte adgangskoder.
Slet gemte formulardata for AutoFyld

Sletter dine AutoFyld data. Vil du administrere dine data manuelt skal du klikke på Tilpas knappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Administrer indstillinger for AutoFyld.

Ryd data i hostede apps
Data fra eventuelle applikationer du måtte have installeret i Google Chrome slettes.
 
Fjern godkendelse fra indholdslicenser
Fjerner licenser til film og musik som du har købt, og som kræver licens for at kunne afspilles.
 
Hvis Google Chrome stadig driller
Er Google Chrome langsom selv efter en oprydning, så kan du prøve at nulstille indstillingerne. Se her hvordan du Gendanner standard indstillingerne i Google Chrome.
 
Lækkert IT tilbehør til din computer
Helpdesken.dk har samlet en masse lækre produkter til mobil, tablet og computer. Klik for at se flere IT produkter

F.eks. denne SSD disk der kan forbedre din computers performance ganske betragteligt. Læs mere her – Skift harddisk til SSD i stationær computer

SanDisk SSD Ultra
En SSD disk øger din computers ydelse op til 28 gange, hvilket betyder at du får hurtigere opstartshastighed af både computer og programmer, end med en traditionel harddisk. 
 
SSD Disken har et lavt strømforbrug som forlænger batteritiden på en bærbare computer med op til 15%, i forhold til den ”gammeldags” harddisk.

En flashbaseret disk er mere modstandsdygtig end alm.
Diske og kan i højere grad modstå slag og stød.